Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
3 pareri

Umidometru HM9 WS1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2380 lei Lei
Brand
Merlin
Cod produs
60-HM9-WS1
Out Of stock
Descriere
Acum puteti determina umiditatea lemnului rapid si precis, folosind o metoda non-distructiva. Imediat dupa ce senzorul aparatului intra in contact cu suprafata pe care doriti sa o masurati, valoarea umiditatii in % va aparea pe ecranul umidometrului. Aparatele din seria HM9 sunt disponibile cu 4 adancimi de masurare pentru diferite aplicatii. Masurarea se realizeaza cu ajutorul caracteristicii dielectrice constante ale materialului, prin unde. Procesorul umidometrului analizeaza datele primite de la senzor si afiseaza rezultatul masurarii in procente de umiditate.

Cu ajutorul umidometrului HM9 puteti masura procentul de umiditate din cherestea si in special din semifabricate, furnir, parchet, panouri, mobilier si ferestre. Cu modelul WS 1 puteti masura foarte precis umiditatea din furnir si placaj, adancimea de masurare fiind reglabila.

Bucurati-va de avantajele masurarii umiditatii lemnului prin metoda nedestructiva, deoarece nu masurati umiditatea intr-un singur punct, ci puteti efectua rapid masuratori succesive, mutand liber aparatul. Dupa masurare, pe suprafata lemnului nu raman urme de la cuie sau electrozi. In mod normal lemnul nu este peste tot la fel de uscat sau umed. Prin aceasta metoda de masurare puteti afla in cateva secunde o valoare medie a umiditatii din lemnul masurat sau puteti gasi zone mai umede sau uscate in lemn.

In aparat sunt salvate curbele de calibrare a 21 de specii de lemn. La fiecare masurare sunt afisate umiditatea lemnului, umiditatea anhidra, grupa de lemn si grosimea minima de lemn necesara pentru masurare.

Compensarea temperaturii se realizeaza automat prin senzorul integrat si aparatul are functie de auto-calibrare. Meniul este disponibil in 7 limbi de circulatie internationala.

Ecranul aparatului este iluminat si are functie de inchidere automata dupa o perioada de nefolosire.

Livrarea contine Certificat de calibrare emis de producator, borseta pentru depozitare, curelusa incheietura, carte tehnica si 4 baterii AA.

Exactitatea umiditatii masurate: exact pe domeniul 4- 30%; peste 30% in functie de specia aleasa, exactitatea scade, aparatul afiseaza valoarea intermitent, de culoare gri.

Domeniu de masurare: intre 4 si 99%

Temperatura de masurare: intre 0 si 40 C

Model Grosime lemn min. [mm] Adancime patrundere [mm]
WS 1 0,5                                         reglabil intre 0,5 - 3

Termen de livrare 1-7 zile lucratoare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura