Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
3 pareri

Masina de calibrat si slefuit

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Kundig
Cod produs
6
Out Of stock
Descriere
Primul lucru pe care clientul dumneavoastra il vede sau simte este suprafata. Suprafetele perfecte devin astfel deseori cel mai important argument de vanzare - indiferent daca este vorba de un panou de lemn masiv cu ulei, furniruit sau un finisaj pretentios cu lac lucios. Conteaza doar rezultatul. Si o consultanta sincera si profesionala, cu care obtineti cel mai bun rezultat pentru produsul dumneavoastra.

Slefuire pe diagonala: Un proces apreciat de slefuire este cel de slefuire pe diagonala de la Kündig. Permite nu doar o slefuire pe lungimea fibrei, ci in functie de necesar si inclinat fata de directia fibrei. Obtineti astfel suprafete mai netede si mai putine urme de hartie de slefuit decat cu ce sunteti obisnuit la masinile de slefuit clasice. Acest tip de slefuire poate fi folosit atat pentru lemn masiv cat si slefuirea fina de suprafete lacuite si este disponibil doar la Kündig. Datorita avantajelor oferite a fost deja folosit la sute de masini.

Brilliant: Sistemul de slefuire in diagonala exclusiv de la Kündig imita ceea ce fac tamplarii experimentati: prin inclinarea piesei slefuite banda de slefuit taie mai bine, are durata de viata mai lunga si lasa mult mai putine urme de oscilatii. Latimile de lucru pot fi intre 1100 si 2200 mm.

Slefuire paralela cu fibra: Se folosesc atunci cand este necesara in principal slefuirea paralela cu fibra. Pentru suprafete curate folositi masini de precizie Kündig ca de exemplu modelul Premium.

Seria Premium este dotata cu benzi de slefuit paralele cu directia fibrei si oscilatie. O solutie fiabila de la slefuirea pe lungime a lemnului masiv pana la slefuirea intre straturile de lac, atunci cand nu sunt cerinte specifice pentru slefuire transversala sau cu luciu ridicat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura