Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
3 pareri

Dispozitive ridicare cu furtun

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Aer-Lift
Cod produs
9
Out Of stock
Descriere
Ridicarea usoara a cutiilor de carton, sacilor de hartie sau plastic, placilor de lemn, PAL si MDF, cat si a galetilor si recipientilor. In multe domenii, ca de exemplu manipularea de cutii in logistica, destivuirea paletilor cu saci in industria farmaceutica sau transportul butoaielor, canistrelor si a recipientilor in industria chimica, un dispozitiv cu vid usureaza enorm munca operatorului. Chiar si in industria alimentara suntem de ajutor prin ridicarea rolelor de cascaval, unt, mezeluri sau peste. Dispozitivele AERO-LIFT cu furtun ofera solutii in aproape orice domeniu, prin usurarea si cresterea rapiditatii manipularilor la transportul, ridicarea si ambalarea produselor. Dispozitivele sunt construite conform celor mai noi norme de siguranta EN 14238: 2004

FLEX-LIFT
Un dispozitiv excelent prin rapiditate si flexibilitate este modelul FLEX-LIFT, mai ales in depozite, logistica si expeditii. Prin folosirea practica cu o singura mana puteti muta sarcini pana 35kg usor si foarte rapid.

MULTI-LIFT
pentru sarcini pana la 50 kg

Dispozitivul universal pentru multe aplicatii: de la un atelier mecanic pana productia de paste fainoase. Cu MULTI-LIFT manipulati fara efort produse variate, de la saci la butoaie, pana la cutii.

MAXI-LIFT
Pentru sarcini pana la 300 kg

Specialistul in greutati mari, muta rapid si agil sarcini de pana la 300kg fara probleme. Dotat cu o suflanta extrem de puternica, acest dispozitiv combina flexibilitatea cu posibilitatea ridicarii sigure si rapide.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura