Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
3 pareri

Dispozitiv ridicare panouri sandwich

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Aero-Lift
Cod produs
11
Out Of stock
Descriere
Solutii de manipulare pentru panouri sandwich, tabla trapezoidala, subansamble din beton sau otel in constructii

Indiferent daca sunt folosite ca si ajutor practic pe santier sau solutie de ridicare in procesul de fabricatie, avem solutii rapide, eficiente si sigure pentru aproape toate tipurile de lucrari de constructii. Cu manipulatoarele cu vacuum, transportul elementelor grele sau cu lipsa posibilitatii de ancorare devine o joaca de copii. Prin folosirea dispozitivelor de ridicare manuala pe santier puteti creste siguranta muncii prin sistematizarea proceselor de lucru. Proiectele pot fi planificate mai exact, iar folosirea tehnologiei cu vacuum aduce avantaje majore pentru respectarea termenelor de executie.

Dispozitive pentru panouri, fatade si sticla

Sunt nelipsite in constructia halelor, a fatadelor, montajul ferestrelor sau a acoperisurilor: Aceste dispozitive cu vid pentru panouri sandwich, tabla trapezoidala si ondulata, fronturi de sticla sau sticla de fatada va ofera procese de lucru sigure, rapide si o derulare optima a proiectelor.

CLAD-BRO
Acest model poate ridica panouri sandwich cu lungimi de pana la 11 m si o greutate maxima de 250 kg si poate fi folosit ideal in spatii restranse. Unitatea compacta, mobila poate fi transportata manual. Reconfigurarea rapida si variabila permite instalarea si folosirea rapida la schimbarea punctului de lucru.

CLAD-BOY
Acest dispozitiv pentru panouri sandwich cu lungimi de pana la 18 m si 300 kg este optim pentru operatiile de montare a elementelor de acoperis si pereti. Posibilitatile variate de setare a ventuzelor si a traverselor permite asezarea usoara a panourilor pe orizontala, verticala sau diagonala.

CLAD-MAN
Cel mai mare dispozitiv poate ridica panouri sandwich cu lungimi de maxim 26 m si o greutate maxima de 800 kg si este ideal pentru sarcini foarte mari sau lungi. Constructia foarte robusta convinge mai ales prin capacitatea mare la montarea panourilor de pereti sau acoperis.

CLAD-TURN
Acest dispozitiv cu vid pentru panouri sandwich sau tabla trapezoidala cu lungime pana la 18 m si 400 kg este construit pentru a prelua panourile de pe capre de transport sau paleti si a le roti cu 180 . Functia de intoarcere permite schimbarea rapida de la montarea peretilor la acoperis.

CLAD-BOARD
Modelul Clad-Board este gandit pentru panouri, sticla si elemente de fatada cu lungime de pana la 12 m si 400 kg, in special montare orizontala si aplicatii speciale. Datorita constructiei compacte si a ventuzelor speciale cu 4 camere se pot efectua montaje cu sarcini de forma diversa.

CLAD-TEC
Dispozitivul Clad-Tec a fost conceput pentru transportul si montajul de sticla si ferestre cu lungime de pana la 2,5 m si 1000 kg. Sistemul de vid cu siguranta ridicata cu 4 circuite permite un transport atent si eficient al acestor sarcini fragile.

CLAD-LIFT
Acest dispozitiv autoportant pentru sticla, ferestre si foi de tabla cu textura fina si o greutate de pana la 1000 kg se preteaza excelent pentru montajul pe santier al fatadelor. Multiplele posibilitati de configurare fac din acest dispozitiv un ajutor eficient la montajul la nivel, din interiorul sau exteriorul cladirii.
Dispozitive de ridicare pentru beton

Mutarea elementelor de beton cu forme dificile sau a bordurilor pe santier fara deteriorarea acestora reprezinta deseori o provocare. Prin ridicarea cu vid a elementelor de beton, mutarea si montajul acestora devine mai simpla si se asigura totodata si o mai mare eficienta a muncii. Procesul de montaj devine mai simplu si rapid cu vacuum mai ales la constructia de drumuri sau in productia de prefabricate.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura