Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
3 pareri

Presa panouri CIF

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Weinig Dimter
Cod produs
20
Out Of stock
Descriere
Prese pentru panouri

Incleiati lemnul masiv si cresteti valoarea produselor dumneavoastra! Prin prelucrarea avansata si prelucrarea deseurilor de lemn obtineti cel mai bun randament.

Pentru a satisface cerintele clientilor, oferim sisteme de presare tot mai variate pentru imbinarea lamelelor din lemn masiv. Pentru cea mai buna economie de material puteti produce panouri prin procese de presare inteligente aproape fara abateri. Prin sistemul de aplicare al adezivului cu reglaj fin, economisiti adeziv si costuri de finisare. Sistemele automate de alimentare si procesele de presare in curenti de inalta frecventa (CIF), care reduc timpul de presare de exemplu la adeziv PVAc, fac parte din dotarea standard.

Puteti presa de la podele, panouri pentru mobila clasica sau pentru bricolaj, pana la grinzisoare, Weinig va ofera prin programul vast de prese solutia tehnica optima.

Weinig ProfiPress L II

ProfiPress L II din seria DimterLine este o presa de incleiat compacta, de mare capacitate cu tehnica avansata, care satisface cele mai inalte standarde de siguranta. Tehnica moderna cu presarea prin inalta frecventa scurteaza enorm timpul de presare si intarirea fugurilor deja la iesirea din presa.

Presarea panourilor cu dimensiuni care se schimba des este eficienta datorita timpilor de reglaj scurti. Datorita procesului de presare complet automat si a golirii mecanice a presei lucrati mai simplu si mai eficient. Patul de presare masiv si greu constituie elementul cheie pentru o aliniere buna a lamelelor in timpul presarii, asigurand astfel un decalaj minim intre lamele si o suprafata dreapta a panoului. Astfel, obtineti un randament ridicat si reduceti operatiile de finisare ulterioare. Cu ProfiPress L II, firmele mici si mjilocii pot presa eficient si conform cerintelor pietei, datorita timpilor de reglaj scurti.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura