Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
3 pareri

Masini de rindeluit si profilat Weinig

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Weinig
Cod produs
17
Out Of stock
Descriere
Masini de rindeluit si profilat

Masinile de rindeluit si profilat sunt destinate prelucrarii longitudinale a produselor din lemn masiv, materiale cu fibre lemnoase cum ar fi MDF, materiale plastice sau alte materiale asemanatoare, fiind astfel de obicei masina principala din productie. Obtineti cea mai buna valorificare a materiei prime, cu calitatea si fiabilitatea Weinig. Doua aspecte care fac din Weinig liderul mondial fara egal.

In masinile noastre este cuprinsa experienta din zeci de ani, de care dumneavoastra profitati. Prin inovatiile noastre obtinem in permanenta noi puncte de referinta. Masinile de baza bine gandite pot fi completate cu optionale inteligente, astfel putem indeplini prompt cerintele dumneavoastra. Descoperiti lumea incitanta a masinilor de profilat Weinig, domeniile de utilizare sunt aproape nelimitate.

Conform moto-ului nostru “Weinig va ofera mai mult!” nu ne limitam doar la automatele de rindeluit si profilat, ci va mai punem la dispozitie: incepand de la scule de prelucrare, productia de cutite pe automate din seria Rondamat si verificarea acestora, pana la automatizari si proiectarea de fluxuri tehnologice complete. Cu Weinig aveti la dispozitie un partener competent prin toate aceste aspecte.

Weinig Cube

Din totdeauna Weinig a transformat traditia in inovatie. Prin Cube facem un nou pas inainte, deoarece atat de usor inca nu ati rindeluit pe patru fete niciodata. In lucrul de zi cu zi aveti nevoie de o masina robusta si confortabil de folosit. Exact asta va ofera Cube.

Datorita bazei din materiale compozite, Cube functioneaza dupa principiul plug-and-play: instalati, reglati, gata. Datorita operarii intuitive si sigure produceti din primul minut, fara a fi necesara o scolarizare complexa. Reglarea masinii se face complet automat, trebuie sa introduceti doar dimensiunile finale dorite. Tehnologia consacrata Weinig garanteaza capacitate mare la dimensiuni mici si cea mai mare siguranta a procesului de productie. Astfel, Cube va permite un efort redus considerabil de lucru si va ofera masina perfecta pentru rindeluirea pe patru fete.

Dimensiunile de prelucrare sunt: latime intre 15 si 260 mm si grosime intre 5 si 160 mm.
Weinig Powermat

Masina automata de rindeluit si profilat reprezinta utilajul principal din productia dumneavoastra. Pe aceasta masina se adauga plusvaloarea produsului, prin obtinerea unui reper profilat dintr-o sipca pe patru fete. Seria Powermat ofera pentru orice marime de fabrica - de la atelier la productiile industriale in serie - masina optima, pentru productie eficienta. Prin gama larga de la Powermat 700 la 2500 sunt acoperite cele mai variate cerinte, indiferent daca sunt prelucrate sipci, ferestre, grinzi, podele sau se efectueaza prerindeluire. Datorita constructiei modulare, seria Powermat se muleaza pe cerintele dumneavoastra referitoare la calitate, flexibilitate, capacitate si permite obtinerea de solutii specifice.

Cu ajutorul comenzii de masina inteligente, pozitionarii automate a arborilor si a sistemului patentat PowerLock, reglarea masinii devine atat de rapida, simpla si sigura cum nu a mai fost pana acum. Prin adaugarea dintr-o gama vasta de optionale, puteti obtine capacitatea maxima a Powermatului dumneavoastra. Astfel, Powermat satisface toate cerintele - indiferent daca prelucrati lemn masiv, materiale lemnoase, mase plastice, ghips sau beton.

Seria Powermat inglobeaza 100% calitatea Weinig, care isi are originea acum zeci de ani. O garantie mai buna pentru o productie eficienta, care satisface cerintele actuale ale pietei, nu exista.

Seria Powermat cuprinde urmatoarele modele:

Weinig Powermat 700

Cu seria Powermat de la Weinig a inceput in 2004 o noua era a rindeluirii si profilarii. Acum, prin Powermat 700 vine noua generatie a automatelor de rindeluit si profilat si va deschide noi posibilitati nebanuite pana acum.

Powermat 700 dispune de un concept complet nou de utilizare, care nu exista la nicio alta masina de profilat. D

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura