Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
3 pareri

Masina de retezat cu optimizare

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Weinig Dimter
Cod produs
18
Out Of stock
Descriere
Optimizatoare cu banda

"Retezarea este un proces simplu" - in spatele acestei fraze se ascunde mai mult decat s-ar putea crede: cresterea productivitatii, a randamentului, a consumului de resurse si nu in ultimul rand a profitului. Pana la urma fiecare reper din productie trebuie retezat la un moment dat in procesul de productie. Cu un OptiCut din linia Dimter automatizati si optimizati retezarea, asta va garanteaza o capacitate zilnica mare fiabila si calitate in prelucrare.

Circularele de retezat automate cu optimizarea taierii sunt construite pentru o retezare rapida si exacta a reperelor din lemn masiv, materiale compozite din lemn sau materiale similare. Indiferent de tipul de taiere, masinile din seria OptiCut nu sunt doar cele mai rapide, ci si cele mai fiabile din clasa lor de capacitate. Fiecare productie se diferentiaza prin cerinte si posibilitati diferite. Constructia modulara a seriei OptiCut ne permite dotarea circularului exact in functie de cerintele si necesitatile dumneavoastra. Incepand cu OptiCut 150 ca si masina singulara pana la linia de retezat complet automata, interconectata cu pana la 4 OptiCut 550, va putem oferi solutia potrivita - totul de la un singur furnizor.

Relatia apropiata cu clientii nostri si concentrarea pe competenta noastra principala, retezarea, ne-a format ca si lider tehnologic. Inalta calitate si disponibilitate a masinilor noastre zi de zi fac din circularele OptiCut sinonimul pentru retezarea cu optimizare pe lungime. Ca si dovada sta OptiCut 550 Quantum Dimter Line - cel mai rapid circular de retezat din lume.

Weinig OptiCut 150

construit pentru retezare universala
cel mai universal circular
mai mult profit, mai multa transparenta
retezare de lemn subdimensionat, curbat, rasucit
se poate dota modular cu optionale, poate fi extins
grad ridicat de confort

Weinig OptiCut 260

Retezarea profitabila la lungime este garantata cu circularul extrem de precis OptiCut 260 linia Dimter. Pentru a obtine un randament maxim, circularele din seria OptiCut 260 nu doar elimina defecte, ci calculeaza si cea mai buna combinatie posibila de lungimi fixe prestabilite din lista de taiere. Astfel, se obtine randamentul maxim sau/si materialul cu cea mai mare valoare. Lungimile necesare pentru imbinarea in dinti sunt integrate in lista de taiere si pot fi definite pana la 8 clase de calitate diferite. Lemnul trebuie marcat si alimentat in masina. Banda transportoare orizontala usureaza aceasta sarcina suplimentara. Daca este necesar se poate integra in linia automata de taiere si un scanner.

OptiCut 260 ofera optimizare totala in standard, nefiind puse in miscare mase mari si un sistem de avans ingenios garanteaza o dinamica excelenta. Seria OptiCut va ofera un concept inovativ de masina de la specialistul in masini de retezat, complet cu cea mai moderna comanda si software - totul de la un singur furnizor.

Toate masinile din seria OptiCut 260 pot fi comandate foarte simplu prin terminalul OptiCom. Pregatiti lista de taiere si taiati! Siguranta muncii este asigurata si in cele mai grele conditii. Un plus suplimentar: Posesorii unui OptiCut linia Dimter profita de un service excelent de la producatorul experimentat si de siguranta datorita prezentei mondiale a firmei Weinig.

lungime maxima cherestea 6,3 m
viteza de avans 260 m/min
posibilitate de automatizare la alimentare si extragere
latime maxima de intrare 260 mm
alimentare din stanga sau dreapta a masinii
optional masurare automata a latimii si taiere de latimi diferite
inaltime maxima de taiere 100 mm
ridicare servo a panzei circulare
banda de alimentare cu VarioSpeed pentru cresterea capacitatii
masurare pe lungime pe 3 calitati

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura