Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
3 pareri

Ferastrau panglica vertical

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Weinig
Cod produs
23
Out Of stock
Descriere
Ferastraie panglica verticale

O categorie individuala din punct de vedere al constructiei si al prelucrarii. Prin constructia sa robusta si masiva a devenit o piesa de rezistenta in domeniul ferastraielor de spintecat de mare capacitate. Pot atinge viteze de avans enorme de pana la 150 m/min. Fixarea comoda si rapida a tensiunii panzei asigura o precizie excelenta a dimensiunii reperelor prelucrate. Suplimentar obtineti siguranta in exploatare conform standardelor stricte, confort in utilizare si de asemenea service de top de la liderul mondial.

Care sunt cerintele dumneavoastra? Dumneavoastra le stabiliti. Puteti alege dintr-un program in functie de utilizarile dorite: de la modelul BKS, modelele BK 60/80 pana la modelul de top BKW, ca si ferastrau cu panza individuala (Single) sau dubla (Twin) pentru taiere dubla.

Optionalele folositoare ca si taierea in unghi sau optimizarea automata a lemnului/dispozitiv taiere pe mijloc permit folosirea ferastraului in orice productie.

Weinig VarioSplit 900

Prin constructia robusta si masiva o piesa de rezistenta al ferastraielor panglica de spintecare. Va permite grosimi mari de taiere datorita ghidajului stabil al panzei. Datorita panzei late obtineti o calitate excelenta a taierii si o durata de viata lunga. Masina este dotata in standard cu avans reglabil electronic continuu cu viteza de pana la 40 m/min, posibilitatea de taiere in unghi de pana la 45 si o exactitate constanta a dimensiunilor prin intinderea hidraulica a panzei. Obtineti o productivitate ridicata prin reglajul usor si rapid al dimensiunilor prelucrate. Curatarea eficienta a panzei si a volantei, ungerea automata va garanteaza siguranta si durata de viata lunga.

Optional comanda se poate face prin SPS, prin programarea taierii la latimi fixe in tacte pentru taierile in serie si reglarea vitezei de taiere a panzei pentru specii diferite. Obtineti astfel siguranta conform standardelor stricte, confort in utilizare si de asemenea service de top de la liderul mondial

Weinig ProfiSplit 1100

constructie masiva si robusta
unitate de spintecare in unghi
potential excelent de capacitate
ghidaj al panzei puternic si exact
exhaustare a rumegusului eficienta energetic
ferastrau single sau twin
viteza de avans de pana la 80 m/min

Weinig PowerSplit 1250

constructie masiva si robusta
unitate de spintecare in unghi
potential excelent de capacitate
ghidaj al panzei reglabil si schimbabil usor
avans electronic
ferastrau single sau twin
viteza de avans de pana la 150 m/min

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura