Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
3 pareri

Masina spintecat multiplu

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Weinig Raimann
Cod produs
16
Out Of stock
Descriere
Masini de spintecat

Taierea la latime, denumita in general spintecare, reprezinta impreuna cu taierea pe lungime, prima etapa in prelucrarea lemnului masiv, fiind astfel baza “piramidei” de prelucrare rationala si moderna. Erorile din spintecare, ca de exemplu pierderi de material lemnos, repere lipsa sau stocuri prea mari influenteaza negativ toate operatiile de prelucrare ulterioare, inclusiv produsul finit.

Din aceasta cauza o spintecare eficienta si rationala este foarte importanta. Weinig livreaza conceptul optim de masina, atat pentru unitatile de productie mici, ateliere, cat si pentru cele industriale complet automatizate.
Weinig UniRip 310

Noua Unirip 310 este masina de spintecat multiplu ideala pentru intreprinderile mici cu cerinte mari de calitate, folosita pentru prelucrari simple. Masina se remarca printr-o constructie robusta si o folosire usoara. Poate prelucra repere cu o grosime maxima de 110 mm cu o viteza mare de avans, reglajul latimii de taiere se face extrem de rapid prin sistemul patentat QuickFix. Masina are un pret atractiv in dotarea standard si poate fi imbunatatita prin optionale inteligente.

Quickfix

Atat de rapid, simplu si confortabil ca si cu sistemul patentat QuickFix inca nu ati reglat niciodata o masina. Slabiti strangerea hidraulica manual, asezati reperele cu latimea dorita, reglati panzele circulare, strangeti la loc. Gata! Fara bucse, inele distantiere sau scule.

Ghidaj prismatic

Ghidajul prismatic dublu al lantului de avans va asigura un transport exact la cherestelei, obtinand astfel o taiere foarte precisa.

Lant inchis

Zalele lantului se suprapun formand un lant inchis, astfel se evita blocarea acestuia cu aschii, crengi si rumegus. Aceasta caracteristica importanta a tuturor masinilor de spintecat ofera o siguranta si o durabilitate sporita.

Safety Plus

Cu Safety Plus operatorul utilajului este intotdeauna protejat. Un sort suplimentar din Kevlar dubleaza protectia clapetelor anti-recul. Aceasta dotare de protectie patentata este standard la toate masinile de spintecat Weinig.
Weinig VarioRip 310

Masina de spintecat compacta, robusta VarioRip 310 este masina ideala pentru intreprinderile mici si mijlocii. Poate fi dotata ca si masina de spintecat sau masina de spintecat cu optimizare, noul model se remarca cu dotari standard valoroase si un confort excelent in folosire. Sistemul QuickFix permite o reglare usoara a masinii, iar protectia SafetyPlus ofera siguranta suplimentara.

Masina poate fi dotata suplimentar cu pana la doua panze circulare mobile. Prin constructia modulara, VarioRip poate fi integrat usor intr-un flux tehnologic.

Panze mobile

Latimile si calitatile variabile aduc in cazul spintecarii cu panze fixe la pierderi de material in medie de 8%. Tehnologia cu panze mobile Weinig asigura o utilizare rationala a materiei prime, cu una sau doua panze mobile, astfel reducandu-se costurile cu materia prima si de depozitare. Optimizarea lemnului inseamna reducerea costurilor.

Combinatiile aproape infinite intre panzele fixe si mobile cresc suplimentar flexibilitatea productiei si permit astfel productia just-in-time si a comenzilor mici.
Weinig Profirip

Spintecarea joaca un rol crucial in prelucrarea lemnului masiv, deoarece optimizarea la spintecare inseamna reducerea costurilor. La productia de sipci si elemente rindeluite, ca unitate de taiere a sipcilor pentru panouri incleiate sau pentru optimizarea lemnului, ProfiRip reprezinta un nivel ridicat de productivitate cu un grad excelent de eficienta a prelucrarii. Masina se remarca prin confort in utilizare, timpi scurti de reglaj, cea mai mare rentabilitate, ca si circular de optimizare sau ca ferastrau circular multilama. Posibilitatile variate de utilizare sunt ideale pentru toate fabricile - de la amenajari interioare, la productia de mobilier, productia de panouri din lemn masiv sau fabrici de cherestea.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura