Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
3 pareri

Masini de imbinat in Dinti

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Weinig Grecon
Cod produs
19
Out Of stock
Descriere
Masini de imbinat in dinti

Procesul de imbinare in dinti sau fingerjoint este recunoscut ca fiind cea mai stabila metoda de imbinare pe lungime a lemnului, iar cine foloseste tehnica de imbinare va apela cu siguranta la Weinig. Noi suntem specialistii si de peste 25 de ani lideri pe piata mondiala. Tehnologia de imbinat in dinti Weinig este orientata catre cea mai mare precizie, asta se traduce prin cele mai mici adaosuri de dimensiune, pierderi de material lemnos si costuri de productie. Toate instalatiile se deservesc usor, astfel incat prelucrarea resturilor de lemn si cresterea valorii lemnului devin simple si profitabile!

Conform cerintelor, masinile sunt construite modular si pot fi dotate cu diverse optionale. Astfel, se atinge o mare flexibilitate atat la solutiile standard cat si la cele individualizate, indiferent daca lungimea de intrare a reperelor este mai mica sau mai mare de 1000 mm. Principiul este folosit la toate clasele de capacitate: de la modelul de baza ProfiJoint prin modelele Ultra, CombiPact si Turbo S pana la instalatiile cu imbinare orizontala HS120 si HS200. Conceptele de instalatii Weinig fac fata celor mai inalte cerinte de calitate in toate clasele de productivitate.

Masini de imbinat in dinti pentru lemn scurt

Investiti intr-o instalatie de imbinat in dinti si transformati deseurile de lemn intr-un produs valoros.

calitate de top a imbinarii
timpi foarte scurti de schimbare a sculelor
reglaje simple, rapide
posibilitate de dotare suplimentara pentru optimizarea capacitatii si automatizare
Weinig ProfiJoint

Modelul nou de baza ProfiJoint beneficiaza de tehnica utilajelor mai mari, dar ofera un excelent raport calitate-pret. Datorita constructiei modulare instalatia poate fi marita prin dublarea numarului de unitati de frezare. Pot fi prelucrate fara probleme latimi de repere de pana la 150 (170) mm si grosimi de pana la 50 (80) mm, cu lungimi intre 150 si 700 mm. Batiul din fonta reduce vibratiile in zonele de prelucrare a dintilor unde este necesara o mare precizie. Nu uitati de dotarea cu scule: indeferent daca frezati dinti verticali sau orizontali, familia ProfiJoint este dotata la fel ca si clasele mai mari. Pot fi frezati dinti cu lungimea de 4, 10/11 si 15/16,5 mm, obtinand rigle cu lungimea maxima de 6,1 m.

Weinig Ultra / Ultra TT 1000

Instalatiile de imbinat in dinti compacte Ultra ofera toate avantajele tehnicii mature Weinig, capacitate si flexibilitate ridicate. Echipata cu masa rotativa manual sau automat, care se deplaseaza in fata frezelor, reprezinta solutia perfecta pentru valorificarea resturilor de lemn din intreprinderile mijlocii. In dotarea standard poate prelucra o latime de pana la 205 mm si lungimi de intrare intre 150 si 1000 mm, se pot insa prelucra si lungimi de intrare de 1500 mm. Prin cresterea fortei de presare pana la 145 kN (14,5 t) se pot prelucra si sectiuni mari, sigur si precis.

Weinig CombiPact

Cu aceasta masina universala indepliniti toate cerintele - rapid si la cel mai ridicat nivel de calitate. Indiferent de tipul imbinarii - vertical, pozitiv/ negativ, cu semi-umar sau cu umere alternative - totul este posibil!

O trasatura remarcabila a instalatiei CombiPact este unitatea cu frezare dubla, datorita careia se obtine o capacitate deosebita si o viteza de lucru ridicata. Prin interconectarea celor doua agregate de frezare printr-un batiu comun, instalatia este foarte compacta si stabila. Constructia fara vibratii asigura rezultate excelente.

Capacitatea maxima de frezare este de 150 piese / minut, presa lucreaza cu maxim 12 tacte / minut.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura