Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
3 pareri

Masina de ascutit Rondamat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Weinig
Cod produs
22
Out Of stock
Descriere
Masini de ascutit

Masinile de ascutit sunt necesare pentru pregatirile care preced fabricarea unui profil. La fel cum masina de rindeluit si profilat este sufletul productiei, masina de ascutit este sufletul atelierului de intretinere. Aici se monteaza cutitele in capetele de rindeluit, se ascut si se masoara cutitele.

Calitatea produsului finit este influentata de procesul de ascutire. Masinile din seria Rondamat de la Weinig permit o ascutire de foarte buna calitate, care se va regasi si in produsul finit. La masinile din gama Highspeed aceasta premisa este absolut necesara pentru ascutirea prin jointare.

Cu seria Rondamat, Weinig ofera o gama de masini potrivita cerintelor si conditiilor individuale - de la masina manuala pana la masina complet automata. Toate modelele au in comun precizia ridicata si toate sunt construite dupa acelasi standard de calitate inalt ca si masinile de rindeluit si profilat Weinig. De aceea nu este nicio coincidenta ca cele mai multe ateliere de ascutit lucreaza azi cu masini Weinig Rondamat.

Indiferent daca doriti sa prelucrati lemn de foioase sau rasinoase, PAL, MDF sau mase plastice - va puteti baza intotdeauna pe Rondamat. Cu discurile de ascutire potrivite puteti produce si ascuti atat cutite HSS, precum si cutite Stellite sau HM. Sistemul de ascutire WEINIG asigura ascutirea sculelor necesare la prelucrarea longitudinala a intregii game de latimi uzuale ale reperelor. O mare diversitate de optiuni face posibila si profilarea si ascutirea sculelor pentru prelucrari speciale, cum ar fi sculele cu coada.

Weinig Rondamat 960

Deveniti independent de serviciile de ascutire! Puteti utiliza optim cele mai rapide masini de rindeluit si sisteme de schimbare a sculelor, doar daca sculele necesare sunt intotdeauna disponibile in timp scurt. Doar daca ascutiti sculele in regie proprie aveti toti factorii de influenta sub control: timp, calitate si costuri cu sculele. Weinig va ofera combinatia ideala: masini de profilat, scule si seria Rondamat pentru ascutire. Si asta pentru ca Weinig nu se concentreaza doar pe masina de rindeluit si profilat, ci si pe pasii cu care sunteti pregatit pentru aceste prelucrari.

Cu Rondamat 960 puteti obtine o exactitate de rotatie de sub 0,005 mm! Completat cu pachete optionale devine o masina specializata pentru cutite profilate, fara care nu veti dori sa mai lucrati.

Weinig Rondamat 980

In locul in care varful cutitului atinge suprafata lemnului, se decide la prelucrare calitatea suprafetei produsului finit. Din aceasta cauza este absolut esential sa dispuneti de scule pregatite optim si sa le reascutiti daca este necesar. Rondamat 980 este o solutie foarte eficienta din cauza lucrului complet automat. Tot ce trebuie sa faceti este sa fixati scula pe masina si sa stabiliti parametri pe ecranul masinii. De restul se ocupa Rondamat 980.

Mai ales in cazul capetelor cu multe cutite beneficiati de ascutirea complet automata, operatorul se poate ocupa de altceva. Acesta va regla masina, va efectua controlul de calitate si va efectua masuratorile de dupa ascutire. Astfel, Rondamat devine o alternativa interesanta pentru toti cei care au multe cutite drepte sau freze. Calitatea inalta obtinuta cu Rondamat 980 o stabileste ca si masina potrivita pentru operatia de jointare care va urma pe masina automata de rindeluit si profilat.

Weinig Rondamat 1000 CNC

fabricarea de profile din blanchet complet automat
cea mai inalta precizie la ascutire
economie importanta de timp
repetabilitate ridicata
confort mare la utilizare
slefuire automata dupa desen CAD
Weinig System Plus

Weinig este ofertantul lider pentru industria de prelucrare a lemnului masiv. Servicii complete, service mondial si solutii de sistem economice fac din Weinig partenerul ideal cand este necesar un proces de fabricare profitabil.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura