Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
3 pareri

Centre CNC Conturex

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Weinig
Cod produs
21
Out Of stock
Descriere
Centre cu comanda numerica

Centrele pentru prelucrarea ferestrelor Weinig sunt concepute pentru prelucrarea cu cele mai mari cerinte de calitate si flexibilitate a reperelor de lemn masiv. Pot fi produse ferestre, usi, fatade, foisoare, chiar si mobila, acestea fiind doar cateva din domeniile de utilizare.

Indiferent daca este vorba de firme mici sau industriale, datorita unui portofoliu mare de agregate, mecanizari si solutii de software pentru fiecare clasa de masina, nicio cerere nu ramane neonorata. Suplimentar, Weinig poate livra toate elementele aditionale din jurul prelucrarii CNC, de la proiectare la solutii complete. Totul de la un producator, totul de la Weinig.

Weinig va pune la dispozitie experienta acumulata din instalarea a peste 3000 de masini de ferestre in toata lumea.

Weinig Conturex

Prin seria Conturex se deschide o noua lume Weinig in domeniul fabricarii de ferestre, usi, fatade, foisoare sau mobila. Fiecare Conturex preia operatii de la pana la 5 masini clasice, prelucrarea fiind printr-o singura trecere. Extrem de precis, complet automat si foarte flexibil.

Prelucrarea tuturor unghiurilor posibile, contururilor longitudinale, gauriri, frezari, toate sunt un caz clar pentru Conturex! Modalitati de productie de piese unice, serie sau rama dupa rama de ferestre in cu totul alte conditii: pozitionare precisa cu masa cu cleme, flexibilitate marita prin magaziile de scule si o selectie de agregate perfect coordonate.

Prin pachetele de software potrivite si Weinig ca si partener pentru prelucrarea lemnului masiv, nu va oferim doar masini, ci solutii pentru viitor.

Weinig Conturex Compact

Cu acest model, Weinig a dezvoltat masina de baza din clasa premium. Tehnologia foarte avansata devine astfel atractiva si pentru firmele mici si mijlocii producatoare de binale.

Fiind fratele mai mic al seriei de centre 114 - 226 noul Conturex Compact ofera toate avantajele seriei Conturex la un pret redus. Masina poate prelucra repere cu lungimea maxima de 4,5 m.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura